неділя, 17 лютого 2013 12:53

У будинку Пісторіуса виявили закривавлену биту

У будинку Пісторіуса виявили закривавлену биту
Оскара Пісторіуса звинувачують у вбивстві подруги ФОТО: Reuters

Південноафриканська поліція виявила в будинку бігуна-ампутанта Оскара Пісторіуса, який звинувачується у смерті своєї подруги Реви Стенкамп, закривавлену биту для крикету, повідомляє агентство Франс Прес з посиланням на місцеві ЗМІ.

Суд Преторії (ПАР) в п'ятницю пред'явив Пісторіусу звинувачення у вбивстві Стенкамп, яка отримала чотири вогнепальні поранення. Нещастя сталося рано вранці в четвер у будинку спортсмена.

Джерела в поліції, близькі до слідства, повідомили південноафриканському виданню City Press, що "на биті було виявлено багато крові", а у загиблої зафіксований перелом кісток черепа. Поліція з'ясовує, чи була бита використана для нападу на Стенкамп або ж дівчина використовувала її в цілях самооборони.

За однією з версій, подруга Пісторіуса, модель Рева Стенкамп, збиралася зробити молодому чоловіку сюрприз на День святого Валентина. Пісторіус же прийняв дівчину за грабіжника і вистрілив кілька разів, проте в поліції не підтверджують цю інформацію. Видання зазначає, що дівчина на момент вбивства була у нічній сорочці.

"Ми підозрюємо, що перший постріл, який був зроблений в спальні, потрапив їй у стегно. Вона сховалася в туалеті, а він вистрілив ще тричі", - наводить City Press слова джерела в поліції.

Нове судове слухання у справі Пісторіуса заплановано на вівторок. На ньому буде розглянуто можливість звільнення спортсмена під грошову заставу. Адвокати спортсмена мають намір провести власне розслідування обставин трагедії. Пісторіус до вівторка залишиться під вартою в поліцейській дільниці.

Зараз ви читаєте новину «У будинку Пісторіуса виявили закривавлену биту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі