пʼятниця, 28 травня 2021 11:01

"Ти не Бог, а дурень" - Лопес знову "наїхав" на Ломаченка

"Ти не Бог, а дурень" - Лопес знову "наїхав" на Ломаченка
Теофімо Лопес та Василь Ломаченко. Фото: Вoxingscene.com

Абсолютний чемпіон світу в легкому дивізіоні Теофімо Лопес заявив, що перед їхнім боєм Василь Ломаченко поводився гордовито.

Саме представники команди Ломаченка не хотіли додавати пункт про реванш, який тепер хочуть провести з Лопесом, повідомляє Fightnews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто стане першим суперником Володимира Кличка після повернення в бокс

"Він дивився на мене зверхньо, не виказав жодної поваги. Я є уособленням поваги. Якби він дав мені опцію реваншу або щось схоже, то ми б улаштували бій. Але я побив його 9:3 або 8:4. Неважливо, яким був рахунок, адже це абсолютно домінувальна перемога. У 12-му раунді було видно, що це чемпіонський раунд. Власне, я домінував в останньому раунді.

У Ломаченка немає серця, я забрав його в нього. Це приємно, адже з ним сильно панькалися, а він думав, що є Богом. Ти не Бог, а дурень. Зрештою, ти виступив, як бовдур, коли я побив тебе", - сказав Лопес.

У жовтні 2020 року Теофімо Лопес переміг Василя Ломаченка одноголосним рішенням суддів. Американець став абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі.

Ломаченко залишається не згідним із суддівством поєдинку та вимагає провести реванш.

Наступний свій бій Лопес проведе проти австралійця Джорджа Камбососа, а Ломаченко зустрінеться з японцем Масайосі Накатані.

Зараз ви читаєте новину «"Ти не Бог, а дурень" - Лопес знову "наїхав" на Ломаченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі