пʼятниця, 27 листопада 2009 08:40

Троє тенісистів забезпечили участь у півфіналі в Лондоні

Троє тенісистів забезпечили участь у півфіналі в Лондоні

На підсумковому турнірі ATP, який проходить з 22 по 29 листопада в Лондоні, визначилися троє з чотирьох півфіналістів.

За результатами матчів, зіграних у четвер, 26 листопада, ними стали перша ракетка світу Роже Федерер та аргентинець Хуан Мартін дель Потро, які очолили групу A.

В останньому турі майбутні півфіналісти зустрічалися між собою. В результаті дель Потро здобув перемогу з рахунком 6:2, 6:7, 6:3 і обійшов за сумою виграних геймів британця Енді Маррея, який обіграв раніше в четвер Фернандо Вердаско з Іспанії - 6:4, 6:7, 7:6.

Раніше в групі B місце в півфіналі гарантував собі швед Робін Седерлінг, який здобув перемоги в обох зіграних матчах. Другу путівку в 1/2 фіналу розіграють заочно росіянин Микола Давиденко та серб Новак Джокович.

У заключному турі групи Давиденко зустрінеться з Седерлінгом, а Джоковіч - з іспанцем Рафаелем Надалем, який вже втратив шанси на вихід у наступний етап турніру. У разі перемоги над шведом у двох сетах, Давиденко вийде в півфінал незалежно від результату матчу Надаль - Джокович.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Троє тенісистів забезпечили участь у півфіналі в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі