четвер, 26 листопада 2009 12:34

Перемога над Надалем здивувала Давиденка

Перемога над Надалем здивувала Давиденка

Російський тенісист Микола Давиденко заявив, що він здивований своєю хорошою грою і перемогою в матчі з іспанцем Рафаелем Надалем на підсумковому турнірі року, який проходить з 22 по 29 листопада в Лондоні. Про це повідомляє офіційний сайт турніру. Ввечері 25 листопада Давиденко виграв у Надаля з рахунком 6:1, 7:6 (7:4) і зберіг шанси на вихід у півфінал.

За словами росіянина, ключовим епізодом матчу став тай-брейк у другому сеті. Давиденко підкреслив, що у вирішальний момент гри йому вдалося сконцентруватися і досягти успіху.

У першому турі групового етапу 28-річний Давиденко програв сербові Новаку Джоковічу. Джоковіч в другому турі поступився Робіну Содерлінгу з Швеції, який в першому турі переміг Надаля.

Содерлінг вже гарантував собі місце в півфіналі підсумкового турніру року. У разі перемоги над шведом у двох сетах в останньому турі, Давиденко вийде в півфінал незалежно від результату матчу Надаль - Джоковіч.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Перемога над Надалем здивувала Давиденка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі