середа, 23 вересня 2015 09:02

Тріумф Моурінью. Скандальний лікар Єва Карнейро пішла з "Челсі"

Тріумф Моурінью. Скандальний лікар Єва Карнейро пішла з "Челсі"
Єва Карнейро більше в "Челсі" не працює. Фото: english-football.by

Лікар лондонського "Челсі" Єва Карнейро прийняла рішення піти з клубу. Скандальний лікар звільнилася за власним бажанням, інформує The Guardian.

11 серпня 42-річна Карнейро була відсторонена від роботи з командою після того, як була розкритикована головним тренером Жозе Моуріньо. Наставника обурило, що під час матчу чемпіонату Англії з "Суонсі" (2:2) ескулап прийняла необґрунтоване рішення відвести з поля півзахисника Едена Азара для надання допомоги.

Скандал розгорівся з новою силою, після того, як колишній бойфренд лікаря дав відверте інтерв'ю журналістам, в якому розповів інтимні подробиці з життя своєї коханої.

За словами чоловіка, Єва постійно розповідала, наскільки вона популярна серед гравців. При цьому він зазначив, що Карнейро дуже любила секс і вимагала щоденної близькості.

Пізніше стало відомо, що португальський фахівець нібито нецензурно образив Карнейро, за що йому загрожує серйозне покарання.

Зараз ви читаєте новину «Тріумф Моурінью. Скандальний лікар Єва Карнейро пішла з "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі