четвер, 11 січня 2007 14:57

Тренування убило парагвайського футболіста

Парагвайський футболіст Сіксто Рохас, 24 роки, помер під час тренування свого клубу "Спортіво Трініденсе", який недавно вийшов до першого дивізіону національного чемпіонату, повідомляє Футбол.ua.

Смерть, яка сталася в парку, вже привернула увагу гравців і тренерів, які вважають, що футболістів часто примушують займатися в умовах сильної спеки.

Гравці "Спортіво Трініденсе" виконували одну з вправ, коли Рохас відстав від загальної групи і впав на землю. Півзахисника на поліцейській машині доставили до лікарні, але лікарям не вдалося врятувати життя спортсмена. За словами партнера і друга футболіста Роберто Альмірона, Рохас не подавав ознак життя, коли його везли до медичної установи.

- Ми всі в шоці. Сіксто повністю присвятив себе кар"єрі футболіста, і його смерть - справжня трагедія, - сказав Альмірон. - Ми хочемо, щоб спортивна і медична влади звернули увагу на цей випадок.

Імовірно причиною смерті Рохаса стала емболія (закупорка кровоносних судин) головного мозку.

Відомий парагвайський тренер Карлос К"єсе, який у минулому працював з популярним клубом "Олімпія", заявив, що місцевих футболістів часто примушують тренуватися в умовах сильної спеки. При цьому фінансовий стан деяких команд примушує їх економити на воді, яку гравці могли б пити під час занять.

Зараз ви читаєте новину «Тренування убило парагвайського футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі