субота, 12 вересня 2020 10:15

Тренер "Вест Гема" не вважає Матвієнка пріоритетною трансферною ціллю

Тренер "Вест Гема" не вважає Матвієнка пріоритетною трансферною ціллю
Взимку Матвієнка пробував купити "Арсенал" . Фото ФК "Шахтар"

Центральний захисник "Шахтаря" і збірної України Микола Матвієнко не є пріоритетною трансферною метою для "Вест Хема". Про це повідомив The Telegraph з відсиланням на слова головного тренера Девіда Мойєса.

Наставник "молотобійців" заявив, що пріоритетним варіантів для його команди є Джеймс Тарковскі. Але якщо "Бернлі" запросить за свого захисника 50 мільйонів фунтів, вони не зможуть собі дозволити такий трансфер і розглянуть альтернативний варіант - Матвієнка.

Нещодавно "Вест Хем" продав Грейді Діангана, а виручені від угоди 20 мільйонів планує направити на покупку захисника. "Вест Хем" запропонував за Тарковскі 30 млн фунтів, тоді як Transfermarkt оцінює 27-річного англійця в 20 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Ярмоленка хоче придбати захисника збірної України

Втім, керівництво "Шахтаря" теж не збирається продавати Матвієнко за невелику суму. Клуб готовий розглянути пропозиції починаючи з 20 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Вест Гема" не вважає Матвієнка пріоритетною трансферною ціллю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі