четвер, 05 квітня 2007 17:55

Тренер "Севільї" назвав ціну свого переходу в "Челсі"

 

Головний тренер іспанської "Севільї" Хуанде Рамос, 52 роки, повідомив про те, що у разі його переходу в "Челсі", лондонський клуб буде вимушений заплатити відступні у розмірі 340 тисяч фунтів стерлінгів (762,5 тисячі доларів). Контракт Рамоса з "Севільєю" ще не закінчився, але наставник допускає можливість, що він залишить команду, повідомляє Лента.Ру з посиланням на tribalfootball.com.

- У мене є угода з "Севільєю", і з неї випливає, що клуб, який захоче, щоб я покинув цю команду, повинен заплатити 340 тисяч фунтів. Я амбітний тренер і хочу боротися за найпрестижніші трофеї. Можливо, я зможу зробити це з "Севільєю", але у футболі завжди треба бути відкритим для різних пропозицій, - наводить слова Рамоса англійське видання The Sun.

Англійські і європейські ЗМІ обговорюють ім"я можливого наступника нинішнього головного тренера "Челсі" Жозе Моурінью з кінця 2006 року. У португальського наставника зіпсувалися відношення з власником клубу Романом Абрамовичем, а в чемпіонаті Англії "Челсі" відстає від "МЮ" на шість очок.

В даний чаc в пресі, крім Рамоса, кандидатом на пост нового наставника команди називається головний тренер "Блекберна" Марк Х"юз. Раніше писалося про інтерес "Челсі" до Марчелло Ліппі, Гуса Хіддінка, Франка Райкарда і Роналда Кумана.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Севільї" назвав ціну свого переходу в "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі