неділя, 09 січня 2022 09:16

Тренер "Евертона" прокоментував гру Миколенка

Тренер "Евертона" прокоментував гру Миколенка
Миколенко розпочав із перемоги. Фото: Reuters

Головний тренер "Евертона" Рафаель Бенітес оцінив гру захисника Віталія Миколенка у його дебютному матчі за "ірисок". З українцем у складі "Евертон" в овертаймі з рахунком 3:2 здолав "Галл" у зустрічі 1/32 фіналу Кубка Англії.

"Міколенко не тренувався 15 днів, а потім приїхав та зіграв у Кубку Англії – безумовно, це позитивно. Він мав невеликі судоми наприкінці матчу, але було приємно бачити його менталітет, і я думаю, що він добре впорався зі своєю першою грою", — цитує Бенітеса Liverpool Echo.

У матчі 1/32 фіналу Кубка Англії "Евертон" у гостях обіграв "Галл" з рахунком 3:2.

Команди не виявили переможця у основний час зустрічі – 2:2. За "Евертон" забили Демарай Грей та Андре Гомеш, у складі "Галла" відзначилися Тайлер Сміт та Райан Лонгман. В додатковий час вирішальний гол забив Ендрос Таунсенд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколенко дебютував в Англії з перемоги

Український захисник "Евертона" Віталій Миколенко провів на полі всі 120 хвилин, відзначившись жовтою карткою. Він перейшов до "Евертона" 1 січня з київського "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Евертона" прокоментував гру Миколенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі