понеділок, 22 серпня 2011 11:06

Травма Джоковича не дозволила сербові виграти черговий "Мастерс"

Переможна серія сербського тенісиста Новака Джоковича, яка становила 16 матчів, перервалася. 21 серпня Джокович програв британцеві Енді Маррею у фіналі турніру в американському Цинциннаті.

За рахунку 4:6, 0:3 серб, який займає перше місце в світовому рейтингу, відмовився від боротьби через травму плеча, повідомляє офіційний сайт Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP).

Після матчу Джокович зізнався, що він дуже засмучений у зв'язку тим, що не зміг завершити матч. При цьому сербський тенісист відзначив, що сподівається залікувати травму до початку US Open (останньому в сезоні турніру "Великого шолома"), який стартує в Нью-Йорку через тиждень.

Усього в сезоні-2011 Джокович здобув 57 перемог і зазнав двох поразок. Цього року сербський тенісист виграв два турніри - Australian Open і Уїмблдон.

Що стосується Маррея, то він в 2011 році виграв два турніри АТР.

У новому рейтингу в топ-5 піднявся іспанець Давід Феррер. Перша четвірка змін не зазнала: Джокович, Надаль, Федерер, Маррей. Українець Олександр Долгополов залишився 22-м, Стаховський виграв одну позицію. Зараз він 41-й.

Зараз ви читаєте новину «Травма Джоковича не дозволила сербові виграти черговий "Мастерс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі