пʼятниця, 01 січня 2021 12:38

Трансфер Абади в "Динамо" під загрозою зриву

Трансфер Абади в "Динамо" під загрозою зриву
Ліель Абад може стати першим зимовим новачком "Динамо". Фото: one.co.il

Трансфер півзахисника "Маккабі" Петах-Тіква та молодіжної збірної Ізраїлю 19-річного Ліель Абада в київське "Динамо" на межі зриву.

Кияни надіслали Абаді та його юристам проект контракту, в якому ізраїльтяни знайшли цілий ряд пунктів, які здаються для них неприйнятними. Мова йде про систему дисциплінарних санкцій і штрафів, деякі з яких передбачають позбавлення до 80% зарплати гравця, пише Sport5.

В зразку контракту футболіста і його радників не влаштовує пункт щодо юрисдикції. Згідно з ним, всі суперечки, які можуть виникнути між клубом і гравцем, повинні вирішуватися в цивільних судах України, а не у відповідних інстанціях, які перебувають під юрисдикцією УЄФА і ФІФА.

Юристи Абади відправили в "Динамо" свою версію контракту, внісши туди правки, які вважають прийнятними. Очікується, що найближчим часом переговорний процес відновиться, тому як сам футболіст дуже зацікавлений в переїзді в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" стежить за трьома ізраїльськими футболістами - журналіст

У поточному сезоні Ліель Абада провів 13 матчів в чемпіонаті Ізраїлю, записавши на свій рахунок 4 голи і 3 асисти.

Зараз ви читаєте новину «Трансфер Абади в "Динамо" під загрозою зриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі