середа, 01 квітня 2009 16:46

ТОП-11 зіркових братиків і сестричок спорту (ФОТО)
12

Віталій і Володимир Клички 

Брати з України написали історію боксу. Їхнє сходження в елітний клас професійного боксу не має собі рівних. Але й за межами рингу Віталій і Володимир, які закінчили своє навчання з науковими титулами, привертають довіру своїм шармом та інтелігентністю. Вони - рекламні зірки, які мають попит, і використовують свою популярність для підтримки різних благодійних проектів.

Олена і Катерина Бондаренки

Зіркові сестрички є першими "ракетками" України та обличчям жіночого тенісу нашої країни. Для дівчат цей вид спорту є сімейною справою, адже тренує їх мама, а старша сестра Валерія також займалася тенісом, а тепер займається тренерською роботою.

У 2008 році Олена та Катя у парному розряді тріумфували на Відкритому чемпіонату Австралії у фіналі обігравши інтернаціональну пару Вікторія Азаренка (Білорусь)/Шахар Пеєр (Ізраїль). Їхній виступ на турнірі назвали сенсацією і великим проривом українського тенісу. Сестри - дружні і талановиті, веселі і працелюбні, спортивні і привабливі. Теніс для них - не просто спорт, а ціле життя.

Віта і Валя Семиренки

Чи не кожен телекоментатор, коли на екрані з"являється хтось зі сестер, намагається знайти між близнючками розбіжності. А коли це не вдається, починає нагороджувати компліментами обох... І на це є підстави. Дівчата багаторазові чемпіонки Європи, переможниці Всесвітньої універсіади 2007 року і срібні призерки чемпіонату світу в естафеті 2008 року (разом з Оксаною Хвостенко та Оксаною Яковлевою).

Сестри розповіли в одному з інтерв"ю, що завжди радіють успіху одна одної, а всі сварки і розбіжності залишилися в дитинстві.

Артем і Ксенія Мілевські

Так вийшло, що брат і сестра займаються не тільки різними видами спорту, але й виступають під різними прапорами. Справа у тому, що Артем змінив громадянсто. Уродженець Мінська став українцем і тепер активно закликається у збірну України з футболу. А молодша сестра грає в теніс. Поки що її прізвище не так наслуху, як братове і дівчину знають як сестру Мілевського. Ксенія знаходиться в кінці третьої сотні рейтингу WTA.

Серена та Венус Вильямс

Американки, без яких важко уявити світовий теніс. Сестричкам не погано вдається і грати, і заробляти тенісом. За 2008 рік на двох їхні призові склали 7,5 мільйона доларів. Перше місце в "грошовому списку" окуповувала молодша сестра - Серена, яка за рік назбирала в свою кишеню 3,8 мільйона. Венус трохи відстала від своєї сестри, в її активі на 100 тисяч менше - 3,7 мільйона. Цей сезон був досить вдалим для американок. Так, наприклад, Серена стала переможницею турнірів в Бангалорі, Майамі, Чарльстоні, а також Відкритого чемпіонату США. Венус же виграла "Вімблдон", турнір в Цюріху і стала першою в підсумкових змаганнях WTA.

До речі, якщо сестри зустрічаються на корті, батько завжди наказує молодшій сестрі віддати перемогу старшій. Сестри не проти.

Агнешка та Урсула Радванські

Агнешці ще не було 20 років, а вона вмудрилася увійти в десятку найсильніших тенісисток світу. Урсула входить в топ-100 тенісисток WTA, а її майстерність росте з кожним матчем. Молодшій Радванській пророкують не менш успішне майбутнє.У парних розрядах польські теніситки виступають разом.

Марат та Дінара Сафіни

Дінара розповіла, що ніколи не дратує старшого брата. А Марат якось зізнався, що пишається молодшою сестричкою і йому імпонує гра Дінари. Важко сказати хто з них популярніший. Дінара Сафіна вважає, що її досі знають як сестру Марата, хоча останнім часом саме сестра демонструє "клас" у тенісі, в той час як брат зайнятий любовними романами.

Дідьє та Жоель Дрогба

Молодшому Жоелю лаври та успіхи брата можуть тільки снитися. "Челсі" та збірну Кот-д"Івуару без Дідьє уявити важко. Дрогба-старший неодноразово здобував звання найкращого футболіста Африки. В той час молодший в пошуках клубу. За неофіційною інформацією Жоель у 2007 році був гравцем донецького "Металурга".

Коло та Яя Туре

Обом братам вдається тримати високу планку. Коло - зірка "Арсеналу", а Яя - "Барселони". Збірну Кот-д"Івуару також важко уявити без зіркових братиків.

До речі, молодший Туре перед тим як засвітитись у "синьо-гранатовій" футболці пройшов через чемпіонат України у складі донецького "Металурга".
 
Ріо та Антон Фернінанд
Брати мали не тільки однакові зачіски (зараз Ріо не носить косичок), але й грають на однаковій позиції - в захисті. Молодшому Антону. який захищає кольори "Вест Хема" до старшого далеченько. Ріо - "стовп" захисту "МЮ", збірної Англії та найдорожчий захисник світу.

Гаррі та Філ Невілл

Брати Невілли - два капітани. Коли "МЮ" зустрічається з "Евертоном", матч набуває особливого протистояння. Якось в інтерв"ю Філ розповів, що завжди прагнув бути схожим на старшого брата і намагався його наслідувати. Проте на полі родинні зв"язки відходять на другий план і головною залишається перемога.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «ТОП-11 зіркових братиків і сестричок спорту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі