вівторок, 07 квітня 2009 12:48

ТОП-10 трансферних чуток останнього тижня

ТОП-10 трансферних чуток останнього тижня
РІВАЛДО, бразильський півзахисник "Буньодкора", який з нового сезону стане ще і тренером-консультантом ташкентського клубу, незабаром приїде в ЦСКА, щоб допомогти своєму співвітчизнику Зіко керувати армійськими футболістами, запевняє Life.ru. За інформацією інтернет-порталу, 36-річний гравець проходитиме під керівництвом свого друга та колишнього тренера багатоденне стажування.

"ЗЕНІТ" вступив у суперечку за нападника-гіганта (196 см) "Ред Булл Зальцбурга" Марка Янко, за яким вже вишикувалася черга з "Астон Вілли", "Фулхема", "Герти", "Гамбурга", "Шальке-04", "Байєра", "Роми", "Наполі", "Палермо" та "Аякса", повідомляє 4-4-2.com. За даними онлайн-видання, за 25-річного футболіста збірної Австрії синьо-біло-блакитні пропонують 12 мільйонів євро, а термін контракту Янко з "Ред Булл" закінчується в 2013 році.

КАРЛОС ТЕВЕС, нападник "Манчестер Юнайтед", заради того, щоб залишитися на "Олд Траффорд" і після закінчення терміну оренди, готовий стримати свої фінансові апетити, пише News of the World. За інформацією тижневика, "червоні дияволи" не бажають викупляти у компанії Media Sport Investments права на 25-річного гравця збірної Аргентини за 30 мільйонів фунтів, тому Тевес швидше погодиться на тижневу зарплатню в 70 000, ніж наполягатиме на його збільшенні до 120 000 (стільки в МЮ заробляють Ріо Фердінанд і Кріштіану Роналду). "Манчестер Сіті" та "Реал" тим часом пропонують Тевесу зарплатню в 100 000 фунтів.

"ЛІВЕРПУЛЬ" у пошуку посилення позиції правого вінгера звернув свою увагу на Шона Райт-Філліпса, передає Daily Mirror. За інформацією таблоїда, "червоні" переключилися на 27-річного футболіста збірної Англії, після того, як їх попередня трансферна мета - Аарон Леннон - підписав нову п"ятирічну угоду з "Тоттенхемом".

"ЧЕЛСІ", за інформацією News of the World, придивляються до запасного лівого вінгера "Мідлсбро" Адама Джонсона, яким взимку цікавився "Реал". За даними тижневика, за 21-річного гравця молодіжної збірної Англії "сині" влітку готові викласти 5 мільйонів фунтів. Крім того, після закінчення сезону команду можуть покинути два основних вінгера - Стюарт Даунінг і Гарі О"Ніл.

"БАРСЕЛОНА" підтвердила інтерес до воротаря "Ювентуса" Джанлуїджи Буффона, на якого претендує і "Манчестер Сіті". Як стало відомо Sportmediaset.it, за 31-річного голкіпера збірної Італії синьо-гранатовим не шкода 50 мільйонів євро.

КРІСТІАН КІВУ, захисник "Інтерв", в міжсезонні може повернутися в "Рому", вважає Corriere dello Sport. За інформацією газети, не дивлячись на діючий до 2012 року термін контракту з "нерадзуррі" і річною зарплатнею в 4,5 мільйонів євро, 28-річний гравець збірної Румунії не проти возз"єднатися зі своїм колишнім партнером - центральним захисником Філіппом Мексесом.

РОНАЛДО, нападник "Корінтіанса", потрапив у поле зору "Бешикташа", стверджує Transfermarketweb.com. За інформацією інтернет-видання, турецький клуб розраховує поповнитися 32-річним бразильцем у грудні, після закінчення терміну його угоди з "Корінтіансом".

"БАВАРІЯ" включилася в боротьбу за лівого захисника "Інтера" Максвела, на якого також мають види "Мілан", "Ювентус" і "Барселона", повідомляє 4-4-2.com. За даними джерела, ціна 27-річного бразильця, який через рік може стати вільним агентом, становить 6 - 8 мільйонів євро.

МІРКО ВУЧІНІЧ, нападник "Роми", після закінчення сезону може змінити клуб, вважає Corriere dello Sport. За даними газети, у послугах 25-річного футболіста збірної Чорногорії, який не поспішає продовжувати відношення з "джаллороссі", зацікавлені "Інтер" і "Барселона".

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 трансферних чуток останнього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі