пʼятниця, 14 травня 2010 10:54

Тіло чемпіона світу Едвіна Валеро дістали з могили

Тіло чемпіона світу Едвіна Валеро дістали з могили

Згідно з повідомленнями венесуельських ЗМІ влада цієї країни провела ексгумацію тіла чемпіона світу в двох вагових категоріях Едвіна Валеро для додаткової експертизи.

Ексгумація була виконана на вимогу родичів Валеро, які підозрюють, що він не наклав на себе руки, як повідомила поліція, а був задушений поліцейськими.

Нагадаємо, що за версією поліції Едвін Валеро повісився 19 квітня в тюремній камері, куди він був поміщений за вбивство своєї дружини, яке вчинив на день раніше.

Згідно зі звітом, в'язень у сусідній камері почув підозрілий шум і покликав наглядача, який виявив боксера в петлі, зробленій з його спортивних штанів. У той момент Валеро ще був живим, але помер по дорозі в лікарню.

Нагадаємо, 19 квітня, знаменитий венесуельський боксер чемпіон світу за версією WBC в легкій вазі 28-річний Едвін Валеро покінчив життя самогубством.

Валеро був заарештований 18 квітня в готелі венесуельського міста Валенсія за підозрою у вбивстві своєї дружини Дженіфер Кароліни Вієра де Валеро, на тілі якої були виявлені численні ножові поранення.

За матеріалами Аllboxing.ru, Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Тіло чемпіона світу Едвіна Валеро дістали з могили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі