середа, 28 грудня 2011 13:28

Теніс. ITF. Світоліна та Савчук вийшли у півфінал турніру в Тюмені

Теніс. ITF. Світоліна та Савчук вийшли у півфінал турніру в Тюмені

Харків'янка Еліна Світоліна вийшла у півфінал турніру ITF з призовим фондом 50 000 $ в Тюмені, Росія.

У чвертьфіналі вихованка клубу "Спорт & корт", посіяна під четвертим номером, в українському дербі у впертій боротьбі вирвала перемогу у дніпропетровчанки Людмили Кіченок: 5-7 6-4 6-4.

Еліна вела в першій партії 5-3, але поступилася підряд 4 гейми, а з ними і дебютний сет. Лідирувала xарків'янка і в другому сеті з рахунком 4-1, проте Людмила зуміла відігратися, втім, кінцівка партії залишилася за Світоліною.

У вирішальному сеті харків'янка двічі виривалася вперед із брейком, і обидва рази Кіченок робила зворотні брейки. Але втримати свою подачу в 10-му геймі третьої партії дніпропетровчанка не зуміла.

Таким чином, Еліна Світоліна другий тиждень поспіль виходить у півфінал 50-тисячника. На цей раз за пропуск у фінал харків'янка посперечається з Поліною Пеховою з Білорусі.

Ще однією українською півфіналісткою турніру стала Ольга Савчук. У чвертьфінальному матчі донеччанка, посіяна під першим номером, розгромила восьму ракетку турніру, росіянку Дар'ю Гаврилову: 6-2 6-1.

Суперницею Ольги у півфіналі стане інша росіянка Юлія Путінцева, яка вибила з боротьби іншу представницю України, львів'янку Вероніку Капшай: 1-6 1-6.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. ITF. Світоліна та Савчук вийшли у півфінал турніру в Тюмені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі