четвер, 24 лютого 2011 13:41

Теніс. Долгополов вийшов у чвертьфінал турніру в Акапулько

Теніс. Долгополов вийшов у чвертьфінал турніру в Акапулько

Перша ракетка України Олександр Долгополов не зазнав жодних труднощів у матчі проти аргентинця Карлоса Берлока.

У першому сеті обидва тенісисти чудово тримали свою подачу, у Долгополова взагалі відсоток виграних м'ячів з першої подачі був рівний 100%. У підсумку, при досить рівній боротьбі, Олександр зумів один раз зачепитися за подачу суперника і виграти сет.

Друга партія залишилася цілком і повністю за Долгополовим - Олександр намацав прийом і так само впевнено продовжував тримати свою подачу. З чотирьох спроб зробити брейк українець реалізував три, чого цілком вистачило, щоб розгромити свого суперника з рахунком - 6:4, 6:1.

А от у парному розряді того ж турніру, граючи в дуеті з тим самим Берлоком, Долгополов припинив боротьбу. Ніколас Альмагро / Рубен Рамірес Ідальго (Німеччина / Іспанія) - Долгополов / Берлок (Україна / Аргентина) 6:3, 7:6, 10:7.

Тим часом, українсько-російський дует Сергій Стаховський / Михайло Южний вийшов у півфінал змагань у парному розряді на турнірі ATP-500 Dubai Duty Free Tennis Championships в Дубаї (призовий фонд: 1619500 $).

У чвертьфінальному поєдинку Сергій і Михайло обіграли чесько-австралійську пару Длугі / Хенлі, посіяну під 4 номером: 3-6 6-4 10-3.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Долгополов вийшов у чвертьфінал турніру в Акапулько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі