вівторок, 22 лютого 2011 18:10

"$ 225000? Навіть за виграш Кубка Девіса стільки не платять" - чиновник ФТУ про Долгополова

"$ 225000? Навіть за виграш Кубка Девіса стільки не платять" - чиновник ФТУ про Долгополова

Кращий тенісист України Олександр Долгополов не буде грати в матчі Кубка Девіса з Нідерландами, оскільки Федерація тенісу України (ФТУ) не зуміла виконати його фінансових вимог.

"Фінансові запити Долгополова були непідйомними для Федерації. За максимум три матчі в рік у складі збірної України в Кубку Девіса Долгополов бажав отримати $ 225 000... Скажу так, що в деяких країнах навіть за виграш Кубка Девіса не платять таких грошей.

Поки Долгополов відмовився грати за Україну. Хоча, якщо він змінить своє рішення, то ми готові до співпраці. Хочу зазначити, що питання преміальних в збірній ніколи не звучало. І Стаховський і Марченко, і Бубка - приїжджають і грають", - розповів Виконавчий директор ФТУ Сергій Лашкул.

За його словами, поки у Долгополова не було ніяких пропозицій від збірних Росії, Казахстану.

"Долгополов через ЗМІ говорить, що за ним стоять у черзі команди Росії і Казахстану, але такого немає ... Я вам скажу так, що італійські менеджери Долгополова приїхали до нас вже з підписаним контрактом і чекали, що це зробимо і ми, проте, весь бюджет Федерації тенісу України на рік становить $ 150 000", - сказав Лашкул.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що Долгополов може перебратися до збірної Росії.

Зараз ви читаєте новину «"$ 225000? Навіть за виграш Кубка Девіса стільки не платять" - чиновник ФТУ про Долгополова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі