вівторок, 14 червня 2011 09:48

Теніс. Бубка не подолав кваліфікацію Вімблдону

Теніс. Бубка не подолав кваліфікацію Вімблдону

Через тиждень після закінчення "Ролан Гаррос" знову почався турнір "Великого шолома". У Британії зіграні перші матчі кваліфікації "Вімблдону", повідомляє "Сегодня".

Єдиний українець в чоловічій сітці відбору Сергій Бубка-молодший (на фото) не довго впирався німцеві Андреасу Беку (№ 25 посіву) - 6:7, 3:6. Тепер пробиватися в основну сітку будуть п'ятеро українок.

Сіяна під п'ятнадцятим номером Леся Цуренко (№ 141 у світовому рейтингу) почне кваліфікацію матчем проти Франчески Стефенсон (Великобританія, № 1013), Юлія Бейгельзімер (№ 156) зустрінеться з іспанкою Солер-Еспіноза (№ 140), Ольга Савчук (№ 147) - з Сашею Джонс (Нова Зеландія, № 210), Марія Коритцева (№ 180) зіграє з Олівією Роговською (Австралія, № 207), а Тетяна Лужанська (№ 193) - з Лєнкою Венеровою (Словаччина, № 202). Савчук, Коритцева і Бейгельзімер вже у своїй кар'єрі грали в основі Вімблдону, але далі першого кола ніколи не проходили.

Важка артилерія вступить у бій з наступного тижня. У України в основі "Вімблдону" Стаховський, Долгополов, Марченко, Олена і Катерина Бондаренко. Але серед фаворитів турніру їхні імена не згадуються.

Легенда світового тенісу Мартіна Навратілова вже дала прогноз на перемогу в чоловічому розряді.

"Виграє хтось з першої п'ятірки (Надаль, Джокович, Федерер, Мюррей, Содерлінг). Інших претендентів на перемогу я не бачу. Федерер у Франції показав найкращий у кар'єрі теніс на грунті. Оскільки це трав'яний турнір, то я віддала б перевагу Роджеру. Звичайно, не можна скидати з рахунків Надаля, але мені здається, що він дуже втомився за час "Ролан Гаррос", - говорить Навратілова.

А Джокович вже в передчутті полуниці.

"У мене чудовий настрій, я збираю валізи до Лондона. З нетерпінням чекаю можливості знову глянути на Біг-Бен, покуштувати місцевої полуниці з вершками і насолодитися англійськими традиціями, такими як гра в білій формі", - написав Джокович у своєму блозі...

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Бубка не подолав кваліфікацію Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі