пʼятниця, 23 березня 2012 09:27

Теніс. Бубка без проблем подолав перший раунд Майамі

Теніс. Бубка без проблем подолав перший раунд Майамі
Сергій Бубка в другому раунді зустрінеться з Монфісом. Фото:hotsport.ua

22 березня, в Майамі (США) на турнірі АТР Sony Ericsson Open на відкритих корту (хард) з призовим фондом $ 3,973,050 в одиночному розряді проходять матчі першого кола.

25-річний українець Сергій Бубка (WC), який займає у світовому рейтингу 182-ге місце і пробився в основну сітку змагань через кваліфікацію, успішно подолав бар'єр першого кола. Сергій у двох партіях здобув перемогу над 79-ю ракеткою світу ,23-річним Ернестом Гулбісом з Латвії з рахунком 6:4, 6:4.

Тенісисти грали 1 годину 7 хвилин. Сергій взяв чотири подачі суперника і втратив дві свої. Він також п'ять разів подав навиліт, припустившись двох подвійних помилок, а на рахунку Гулбіса 4 ейси і стільки ж подвійних. Тенісисти зустрічалися вперше.

У другому раунді турніру суперником Сергія Бубки (Q) буде його одноліток з Франції, 14-та ракетка світу Гаель Монфіс.

У той же час Сергій Стаховський, який займає в світовому рейтингу 74-те місце не зміг подолає бар'єр першого кола, зазнавши в двох партіях поразки від 36-ї ракетки світу, 19-річного австралійця Бернанда Томіча - 6:7 (4), 3:6.

Поєдинок тривав 1 годину 29 хвилин. За цей час Сергій реалізував 1 з 9 своїх брейк-пойнтів проти 2 з 4 у Томіча. Українець виконав 7 подач навиліт і зробив 6 подвійних помилок, у його суперника 5 ейсів і 4 подвійні. Це була перша зустріч тенісистів.

Наступним суперником Бернанда Томіча буде п'ята ракетка світу іспанець Давид Феррер, який пропускав перший раунд. На даний момент в їхньому протистоянні попереду іспанець - 1:0.

У парному розряді Олександр Долгополов і бельгієць Ксав'є Малісс не змогли пробитися до другого кола, поступившись третьому сіяному дуету Мікаель Льодра/Ненад Зімоньіч (Франція/Сербія) з рахунком 3:6, 6:7 (4).

Долгополов і Малісс не змогли реалізувати жодного з п'яти своїх брейк-пойнтів, їх суперники реалізували єдиний наявний у них брейк-пойнт. На рахунку українця і бельгійця 6 ейсів, у їх суперників - 5 при цьому обидві пари зробили по одній подвійний помилці.

Теніс. АТР. Sony Ericsson Open. Майамі (США). Відкриті корти (хард). Призовий фонд $ 3,973,050. 96 учасників.

Перше коло

Сергій Бубка (Україна, Q) - Ернест Гулбіс (Латвія) - 6:4, 6:4

Бернард Томіч (Австралія) - Сергій Стаховський (Україна) - 7:6, 6:3

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Бубка без проблем подолав перший раунд Майамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі