середа, 15 лютого 2012 13:30

Телеканал " Хокей" підписав з НХЛ 5-річний контракт

Телеканал " Хокей"  підписав з НХЛ 5-річний контракт
Руслан Федотенко

Телеканал "Хокей" транслюватиме матчі НХЛ. Про це повідомив офіційний сайт ліги.

"У відповідь на зростаючий попит з боку світової глядацької аудиторії, Національна хокейна ліга оголосила про підписання двох угод, які дозволять забезпечити пряму трансляцію матчів НХЛ в Україні, Словенії, Сербії, Чорногорії, Хорватії, Боснії і Герцеговині.

Нещодавно створений український канал "Хокей" отримав право показувати у прямому ефірі 15 матчів НХЛ на тиждень. Угода підписана терміном на 5 сезонів. Завдяки 24-годинному телеканалу українці зможуть побачити матчі НХЛ уперше за більш ніж трирічну перерву.

Наступні п'ять сезонів канал Arena Sports транслювати матчі НХЛ у Сербії, Чорногорії, Хорватії, Боснії та Герцеговині. Завдяки цій угоді поєдинки у прямому ефірі також зможуть побачити любителі хокею у Словенії. Матчі показуватиме канал Sport TV. Всі ігри транслюватимуть у HD. Коментарі ітимуть місцевими мовами" — йдеться у повідомленні.

Додамо, що в НХЛ виступають троє уродженців Києва— Олексій Понікаровський з "Нью-Джерсі Девілс", Руслан Федотенко з "Нью-Йорк Рейнджерс" та Антон Бабчук з "Калгарі Флеймз".

Сьогодні вночі (2:30 за київським часом) НХЛ дебютує на телеканалі "Хокей" матчем "Міннесота Вайлд" — "Анахайм Дакс".

"Хокей" розпочав мовлення 22 січня 2012 року. Крім НХЛ канал транслює матчі КХЛ, ВХЛ та ПХЛ, а також матчі збірної України.

Зараз ви читаєте новину «Телеканал " Хокей" підписав з НХЛ 5-річний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі