четвер, 01 липня 2010 18:44

Тарута пообіцяв гравцям "Сокола" розрахуватися за минулий сезон

Тарута пообіцяв гравцям "Сокола" розрахуватися за минулий сезон

Склад київського "Сокола" в сезоні-2010/11 визначиться до кінця поточного тижня.

Керівництво столичного клубу на чолі з Олександром Сеукандом планує сформувати команду з перспективних молодих і заслужених українських хокеїстів, які спробують поліпшити торішній результат "біло-синіх" у білоруській Екстралізі-4 місце.

Як і в минулому чемпіонаті ОЧБ до заявки киян за регламентом увійдуть 29 хокеїстів. Що ж до заборгованостей із зарплати за минулий сезон, то інвестор "соколят" Сергій Тарута пообіцяв погасити борги по ходу нового чемпіонату за спеціально розробленою схемою.

У той же час російський легіонер команди Вадим Авєркін, який відіграв за "Сокіл" три сезони і визнавався в 2009 році кращим гравцем на думку хокеїстів і вболівальників киян, продовжить кар"єру у вищій лізі Росії.

Росіянин шкодує, що команді не вдається заручитися державною підтримкою.

"Майбутнє флагмана періодично перебуває в тумані, існують перебої з фінансуванням. Так, з командою, яка уособлює багатомільйонне місто і столицю України, бути не повинно."

"На жаль, невизначеність щодо майбутнього "Сокола" змусила мене шукати нову команду, тому я повертаюся до Росії".

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «Тарута пообіцяв гравцям "Сокола" розрахуватися за минулий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі