субота, 18 жовтня 2014 11:14

Тайсон перехотів до збірної України

Тайсон перехотів до збірної України
Тайсоном зацікавилися португальські клуби shakhtar.com

Влітку португальські ЗМІ повідомляли про інтерес "Порту" і "Бенфіки" до 26-річного атакувального півзахисника "Шахтаря" Тайсона. В інтерв'ю Antena 1 футболіст підтвердив цю інформацію.

"Це правда. Ці клуби вже виходили на контакт. Я мрію спробувати свої сили в португальському футболі, який дуже люблю. "Бенфіка" і "Порту" - дуже сильні клуби. Сподіваюся, в один прекрасний день я опинюся у португальському чемпіонаті.

На початку сезону ситуація в Україні була не дуже хороша, тому я був радий дізнатися про інтерес "Бенфіки" і "Порту". Кому з них віддаю перевагу? У мене немає переваг.

У будь-якому випадку, це буде великий крок у моїй кар'єрі, адже португальський чемпіонат більше на виду, ніж український, якщо говорити в контексті можливого запрошення в національну збірну.

Це був би хороший варіант для мене. Можливо, у січні у мене з'явиться такий шанс", - сказав Тайсон.

Раніше повідомлялися, що футболіст може отримати український паспорт.

Нагадаємо, що Тайсон виступає в Україні з серпня 2010 року, тобто грати за збірну України (у разі отримання нашого громадянства) футболіст зможе не раніше серпня 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Тайсон перехотів до збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі