пʼятниця, 04 листопада 2011 12:40

Тайсон нокаутував "Мальме"
13

Фото: Reuters

Харківський "Металіст" здобув третю перемогу у груповому турнірі Ліги Європи сезону 2011-2012 років і впевнено лідирує в групі після чотирьох матчів

У четвер підопічні Мирона Маркевича обіграли на своєму полі з рахунком 3:1 шведський "Мальме", який два тижні тому розгромили і на його полі (4:1), передає Інтерфакс-Україна.

Головним героєм цієї зустрічі став бразильський нападаючий "Металіста" Тайсон, який організував всі три голи у ворота суперника у другому таймі. Після безгольової першої половини зустрічі вже на першій хвилині після відновлення гри Тайсон зробив вражаючий сольний прохід, обігравши кілька опонентів, і переграв воротаря. Через десять хвилин після подачі бразильця зі штрафного м'яч, не торкнувшись ні кого з гравців "Металіста", залетів у ворота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Металіст" вдома розібрався з "Мальме"

Незабаром "Мальме" вдалося відіграти один м'яч. Мети досяг удар Ранегі з лінії штрафного майданчика. Але більшого харків'яни шведам зробити не дозволили. А на 90-й хвилині Тайсон увірвався в штрафну майданчик з флангу і прострілив у центр на свого співвітчизника Фініньо, який і поставив крапку в матчі.

В іншому матчі групи G віденська "Аустрія" і голландський АЗ вдруге зіграли внічию 2:2.

Таким чином, "Металіст" після чотирьох турів лідирує в групі, маючи 10 очок. АЗ набрав 6 пунктів, "Аустрія" має 5 очок, а "Мальме" поки не набрав жодного очка.

Зараз ви читаєте новину «Тайсон нокаутував "Мальме"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі