понеділок, 02 грудня 2013 10:23

"Та стривайте ви Блохіна знімати! В Україні людей вбивають" - Мілевський

"Та стривайте ви Блохіна знімати! В Україні людей вбивають" - Мілевський
Артем Мілевський уважно слідкує за подіями в Україні та результатами "Динамо" ФОТО: lenta-ua.net

Колишній нападник київського "Динамо", а нині гравець турецького "Газіантепспора" Артем Мілевський висловився проти відставки головного тренера біло-блакитних Олега Блохіна.

"Та стривайте ви Блохіна знімати! В Україні людей вбивають ці виродки в масках, свавілля творять - треба думати, як припинити це все.

А "Динамо" цього року залишилося провести два матчі, які воно виграє. У чемпіонаті "Дніпро" і "Металіст" втратили очки . Залишилося виграти у "Севастополя" і "Рапіда", і потім всі будуть задоволені, ось побачите!" - написав Мілевський на своїй сторінці в Instagram.

Додамо, що після поразки від "Генка" 1:3 Ігор Суркіс відмовився від коментарів з приводу долі Олега Блохіна, пообіцявши зробити заяву взимку. Мабуть, маючи на увазі зимову перерву, яка для "Динамо" настане 13 грудня. До цього на киян чекають виїзна гра з "Севастополем" в ЧУ і домашній матч з "Рапідом" за вихід у плей-офф ЛЄ.

Тим часом на запитання, якої заяви від президента клубу варто чекати, джерело у таборі динамівців сказало: "Думаю, заяви про зміну тренера. Хто замість нього? Цю тему президент тримає при собі". Раніше в наступники Блохіна сватали німців Магата і Шаафа, аргентинця Б'єлсу та іспанця Рамоса.

Перспективи "Динамо" в чемпіонаті не виглядають критичними: у разі сьогоднішньої перемоги в Криму команда за набраними очками підніметься з п'ятого місця на друге.

"Враховуючи відповідь Блохіна на питання, чи не плавлять його гравці, в Севастополі буде складно розраховувати на перемогу", - говорить джерело. Після 1:3 в Генку в Олега Володимировича запитали: чи не думає він, що футболісти не хочуть, щоб він з ними працював. На що коуч відреагував: "Поставте це запитання гравцям".

Зараз ви читаєте новину «"Та стривайте ви Блохіна знімати! В Україні людей вбивають" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі