понеділок, 08 січня 2018 20:11

Син гравця "Манчестер Сіті" народився 6-місячним

Син гравця "Манчестер Сіті" народився 6-місячним
Сьогодні Давіду Сілві виповнилося 32 роки

Гравець англійського клубу "Манчестер Сіті" і національної збірної Іспанії Давід Сілва вперше став батьком. У Валенсії у нього народився син Матео.

Хлопчик, який став першою дитиною для спортсмена і його цивільної дружини Джесіки Суарес Гонсалес, народився недоношеним. Згідно з даними іспанської газети El Mundo, обраниця Сільви була на 6-му місяці вагітності, коли у неї почалися пологи, які екстрено відбулися в одній з лікарень Валенсії. Зараз хлопчик знаходиться на апаратах життєзабезпечення під цілодобовим наглядом лікарів.

"Хочу поділитися з вами новиною про те, що у мене народився син Матео. Його народження виявилося екстремально передчасним. Зараз він день за днем бореться за життя за допомогою команди медиків", - написав у соцмережах Сілва.

Півзахисник "Манчестер Юнайтед" Майкл Каррік підтримав хавбека "Манчестер Сіті".

"Є речі набагато важливіші, ніж футбол. Всього самого найкращого тобі і твоїй родині, особливо твоєму малюкові", - написав Керрік в твіттері.

Сьогодні Давід святкує свій 32 день народження. Сілва входить в число елітних плеймейкерів англійської прем'єр-ліги. Він відрізняється хорошим баченням поля і високою майстерністю пасу.

Півзахисник турецького "Сівасспора" Сергій Рибалка назвав Сілву найсильнішим опонентом, проти якого доводилося грати.

"Давід Сілва приймає м'яч, і ти реально не розумієш, куди він може розгорнути атаку. Один рух, хитнув, і ти ведешся", - говорить Рибалка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатодітні зірки футболу: Роналду став батьком учетверте

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола після перемоги над "Бернлі" повідомив, що Сілва відправиться в Іспанію.

Вболівальники "городян" влаштували овації Сілви на 21-й хвилині зустрічі. Саме під цим номером він виступає за "Сіті".

Зараз ви читаєте новину «Син гравця "Манчестер Сіті" народився 6-місячним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі