понеділок, 04 травня 2020 13:43

"Зіграв 3 матчі, а отримав дискваліфікацію на 5": агент розкритикував Хачеріді

"Зіграв 3 матчі, а отримав дискваліфікацію на 5": агент розкритикував Хачеріді
Євген Хачеріді виступає у Білорусі із початку 2020 року. Фото: ФК "Динамо" Брест

Футбольний агент Дмитро Селюк розкритикував трансферну діяльність білоруських клубів і підписання "Динамо" Брест Євгена Хачеріді.

"Потрібно уважніше дивитися. Трансферна політика деяких клубів залишає бажати кращого. Витрачаються великі гроші, деякі футболісти мають великі зарплати, але що в підсумку?

Візьмемо Брест, який підписав Хачеріді. Що ми бачимо? Сидів у запасі, провів пару матчів, отримав 5 матчів дискваліфікації. Хоча поштовх судді - це мінімум 6 місяців дискваліфікації. Ну й ладно. Суть у тому, що треба дивитися, кого береш.

Підписувати гравця не для того, щоб він сидів, а ти платив зарплату. Потрібно запрошувати якісних футболістів, але недорогих. Виховувати, продавати, заробляти. Разом із ними ростиме білоруська молодь", - сказав Селюк і інтерв'ю "Пресболу."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наступні 3 гри стануть для Вернидуба вирішальними. Не буде результату – в нього виникнуть проблеми"

Євген Хачеріді отримав вилучення у матчі проти "Вітебська", після чого хотів вдарити суддю в підтрибунному приміщенні. За такий вчинок його дискваліфікували на 5 матчів.

Зараз ви читаєте новину «"Зіграв 3 матчі, а отримав дискваліфікацію на 5": агент розкритикував Хачеріді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі