середа, 06 травня 2009 16:48

Свинячий грип не пускає найкращого боксера світу на батьківщину

Свинячий грип не пускає найкращого боксера світу на батьківщину

Всесвітня організація охорони (ВОЗ) здоров"я рекомендувала філіппінцеві Менні Пакьяо, якого вважають найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії, залишитися в США і перенести своє повернення на батьківщину на пізніший термін через епідемію грипу H1N1, відомого як "свинячий грип".

Про те, що ВОЗ дала таку рекомендацію, розповів секретар міністерства охорони здоров"я Філіппін Франсіско Дуке. Дуке пояснив пораду Пакьао залишитися в США бажанням запобігти розповсюдженню вірусу на території Філіппін.

2 травня 2009 року Пакьяо в Лос-Анджелесі нокаутував британця Ріккі Хаттона. Пакьяо планував повернутися на батьківщину в п"ятницю, 8 травня, проте філіппінському боксерові і супроводжуючим його особам рекомендовано залишитися в Лос-Анджелесі, де були зафіксовані випадки свинячого грипу, як мінімум до 12 травня.

За словами Дуке, Пакьяо або хтось з супроводжуючої його групи людей може бути заражений свинячим грипом, а тому може створити ризик розповсюдження вірусу на Філіппінах. На цих островах поки не зафіксовано жодного випадку зараження людей свинячим грипом.

За матеріалами lenta.ru, АР

Зараз ви читаєте новину «Свинячий грип не пускає найкращого боксера світу на батьківщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі