вівторок, 03 липня 2007 13:55

Суркісу з проведенням Євро-2012 допоможуть грошми іспанські бізнесмени

Сьогодні, 3 липня, в Будинку футболу відбулася зустріч президента Федерації футболу України Григорія Суркіса з представниками бізнесових кіл Іспанії та міст, що прийматимуть матчі фінального турніру континентальної першості 2012 року, повідомляє www.champion.com.ua.

- Повірте мені, шановні друзі, я безмежно гордий від того, що саме під дахом Будинку футболу започатковується нова ділова сторінка тісної співпраці представників української регіональної еліти та бізнесових кіл Іспанії. Так само, як після перемоги у Кардіффі я з глибокою вдячністю приймав Ваші вітання, шановний пане посол, з такою ж подякою і довірою я сприймаю сьогодні Ваші рекомендації стосовно репутації членів іспанської делегації.

Зі свого боку, як президент приймаючої асоціації, на плечах якої лежить основний тягар координаційної роботи у проекті Євро-2012, можу авторитетно підтвердити ділову репутацію і повноважний статус моїх співвітчизників, які представляють органи місцевої влади переважної більшості задіяних у проекті територій.

Моя місія, як гаранта, полягає також у лобіюванні європейських підходів у вирішенні питань щодо залучення іноземних інвестицій для реалізації комплексу заходів, передбачених підготовкою до Євро-2012.

Я обіцяю вам, шановні друзі, що докладу максимум зусиль і скористаюся своїм статусом, аби в Україні вже найближчим часом було запроваджено прозору і ефективну систему використання приватних фінансових ініціатив. Це питання є одним з нагальних в контексті виконання державою взятих на себе перед УЄФА зобов"язань. До речі, сьогодні під час засідання Координаційного комітету "Євро-2012" під головуванням Президента України Віктора Ющенка, я також буду акцентувати увагу на необхідності першочергового вирішення цієї проблеми.

Зараз ви читаєте новину «Суркісу з проведенням Євро-2012 допоможуть грошми іспанські бізнесмени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі