пʼятниця, 22 травня 2009 15:11

Суркіс умовляє Газзаєва стати тренером "Динамо"?

Автор: gala-studio.ru
  Газзаєв
Газзаєв
Інформація про можливі зміни на тренерському містку київського "Динамо" набуває все нових рис.

У той час, як російські ЗМІ повідомляють, що перехід нинішнього наставника киян Юрія Сьоміна в московський "Локомотив" - питання вирішене, українська газета "Жизнь" з посиланням на свої власні джерела інформує про те, що в четвер президент "біло-блакитних" Ігор Суркіс побував у Москві, де провів перший раунд переговорів з колишнім головним тренером московського ЦСКА Валерієм Газзаєвим. За даними видання, фахівець не відмовив, але попросив два-три дні на ухвалення остаточного рішення.

Газзаєв не відмовив Суркісу очолити "Динамо"

Сам Юрій Сьомін, нагадаємо, днями повідомив, що про свою подальшу долю говоритиме тільки після закінчення сезону в Україні (останній матч "Динамо" проведе в найближчий вівторок), а Ігор Суркіс при цьому відзначив, що якщо наставник команди виявить бажання покинути "Динамо", то він не заперечуватиме і відпустить фахівця в "Локомотив", не вимагаючи за це компенсації за дострокове розірвання контракту.

Динамо Киев от Шурика, Обоз

Зараз ви читаєте новину «Суркіс умовляє Газзаєва стати тренером "Динамо"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі