пʼятниця, 21 травня 2021 10:37

Суркіс на чотири роки закодував Алієва від алкоголю

Суркіс на чотири роки закодував Алієва від алкоголю
Олександр Алієв запустив свій ютуб-канал, де розповідає про власне життя. Фото: Instagram Олександра Алієва

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс змусив колишнього гравця команди Олександра Алієва закодуватися від вживання алкоголю.

У той період футболіст показував найкращий футбол у кар'єрі, повідомляє SportArena.

"Я не приховую, що був закодований. Спасибі Ігорю Михайловичу. Він мені поставив ультиматум, що або "Динамо", або алкоголь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як людину я Луческу не поважаю" - Алієв оцінив чемпіонський сезон для "Динамо"

Я пішов і закодувався. Приніс йому довідку, він мені в черговий раз повірив. Я взагалі не пив чотири роки. Почувався краще.

Після ігор ми, звичайно, гуляли й веселилися, але я, приходячи в клуб, пив колу. На наступний день я почувався просто чудово. У цей період була прекрасна кар'єра і в "Динамо", і в "Локомотиві".

Після того, як розкодувати, звичайно, почав думати вже про інше. Алкоголь заважає.

Немає якогось бажання повернути все назад. Те що сталося - частина мого життя. Я можу тільки порадити не повторювати моїх помилок ", - сказав Алієв.

Олександр Алієв був зіркою "Динамо" в сезонах 2008/10. Загалом він п'ять сезонів грав за першу команду киян.

Футболіст виступав за "Спартак", "Динамо", "Дніпро", "Анжі", "Локомотив", "Металург" Запоріжжі. Провів 28 матчів за збірну України. Брав участь у Євро-2012. З 2015 року виступає за аматорські команди.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс на чотири роки закодував Алієва від алкоголю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі