вівторок, 21 березня 2017 14:09

Суперник Кличка зламав машину для вимірювання сили удару

Суперник Кличка зламав машину для вимірювання сили удару
Удар Джошуа виявився занадто сильним для машини

Чемпіон світу за версією IBF у суперважкій вазі Ентоні Джошуа продемонстрував силу свого удару. Британець незабаром зустрінеться на рингу з Володимиром Кличком.

Боксер усі свої 18 поєдинків на профі-рингу завершив достроково. Джошуа підтвердив репутацію панчера - на другий його удар популярний тренажер навіть не зреагував.

Експеримент Джошуа ставив у компанії капітана англійської футбольної команди "Вотфорд" Троя Діні. Після першого удару Ентоні силомір показав цифру 797 (правда, незрозуміло, це у фунтах чи кілограмах).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривдник Кличка погладшав до 160 кг

Незадоволений результатом Джошуа пробив ще раз: удар був настільки різким і сильним, що машина навіть не зафіксувала міць "пострілу" британця.

Поєдинок Кличко - Джошуа відбудеться 29 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі". "Наживо" за боєм зможуть спостерігати 90 тис. глядачів. Це рекорд відвідуваності в післявоєнній історії боксу Великої Британії.

На кону бою стоятимуть титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Зараз ви читаєте новину «Суперник Кличка зламав машину для вимірювання сили удару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі