пʼятниця, 20 грудня 2019 11:43

Суперник київського "Динамо" має у складі нового Роналду

Суперник київського "Динамо" має у складі нового Роналду
Юнацьку команду "Динамо" Загреб тренує колишній тренер "Карпат" Ігор Йовічевич. Фото: з відкритих джерел

В 1/16 юнацької Ліги УЄФА (аналог Ліги чемпіонів) київське "Динамо" зіграє проти одноклубників із Хорватії. Протистояння буде складатися з одного матчу. Він відбудеться 11 лютого наступного року в Києві

Що потрібно знати про суперника киян?

Команду тренує Ігор Йовічевич. Він виступав за "Карпати" в сезонах 2002/2004 та був тренером команди у 2014/2015 роках.

"Динамо" Загреб грало з "Шахтарем" восени у груповому турнірі. В обох іграх підопічні Йовічевича мали ігрову перевагу. В Харкові матч завершився - 1:1, а у Загребі динамівці перемогли - 1:0.

Минулого сезону загребці дійшли до чвертьфіналу. Там зустрілися з англійським "Челсі". Перемагали вдома – 2:0, але пропустили двічі і програли в серії пенальті.

"Динамо" Загреб грав проти одноліток із "Шахтаря" на стадії групової рунду Ліги чемпіонів

18-річнного Антоніо Маріна називають новим Роналду. Хорват діє на фланзі атаки, вирізняється технікою, швидкістю, ударом. Манерою гри дуже схожий на іменитого португальця.

Команда Йовічевича грає в атакувальний футбол, команда намагається володіти м'ячем, домінувати на полі. Це філософія клубу, яка направлена на розвиток гравців та подальший їх продаж до заможних клубів.

Юнаки мають досвід гри у дорослому футболу. Перспективних гравців з молодіжної долучають до першої команди. 17-річний захисник Йошко Гвардіол вже має ігри не тільки в чемпіонаті Хорватії, але і Лізі чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України Шевченка грає в один з найкращих футболів у Європі


Юнацька команда київському "Динамо" в першому раунді Ліги УЄФА пройшла "Шкендію" із Північної Македонії - 6:0 та 2:2. У другому раунді виявилася сильнішою за грецький ПАОК 3:0 та 2:2. Минулого сезону підопічні Ігоря Костюка Костюка грали у 1/8 фіналу. Там поступилися німецькому "Хоффенхайму" - долю протистояння на користь суперника вирішила серія післяматчевих одинадцятиметрових.

Зараз ви читаєте новину «Суперник київського "Динамо" має у складі нового Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі