вівторок, 27 листопада 2012 13:22

Суперник "Динамо" в Лізі чемпіонів змінив головного тренера

Суперник "Динамо" в Лізі чемпіонів змінив головного тренера
Загребське "Динамо" втратило шанси на єврокубкову весну. Фото: fcdynamo.kiev.ua

У загребському "Динамо", якому належить зіграти в заключному турі групової стадії Ліги чемпіонів з київським "Динамо", відбулася зміна головного тренера

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, Крунослав Юрчіч в третій раз за кар'єру прийняв кермо влади загребським клубом. Він змінив біля керма команди Анте Чачіча, який покинув свою посаду після недільного поразки від "Загреба" - 0:1.

Раніше Юрчіч виграв з "Динамо" чемпіонат і кубок країни в сезоні 2008/09 і завоював золото чемпіонату в 2010 році. Після недовгої відлучки в столичну "Локомотиву" в травні 2011-го 43-річний фахівець повернувся в "Динамо" і вивів його в груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА. Не набравши тоді жодного очка, Юрчіч розлучився з командою.

Заради повернення в "Динамо" Юрчіч залишив посаду помічника головного тренера збірної Хорватії, отримавши на це добро Ігора Штімаца. "Можу лише подякувати Крунославу за його відданість справі, - сказав керманич національної команди. - Бажаю йому всього найкращого".

Таким чином, Чачіч залишався тренером "Динамо" менше року. Він залишив загребський клуб, незважаючи на перемогу в чемпіонаті і кубку країни в минулому сезоні. "Динамо" займає останнє місце в групі А, де в останньому турі зіграє в Загребі з київським "Динамо". Хорвати втратили всі шанси на продовження боротьби в єврокубках.

Зараз ви читаєте новину «Суперник "Динамо" в Лізі чемпіонів змінив головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі