вівторок, 12 вересня 2017 12:26

Суддівство, Луческу, трансфери, Гвардіола: про що говорив наставник "Шахтаря" перед стартом у Лізі чемпіонів

Суддівство, Луческу, трансфери, Гвардіола: про що говорив наставник "Шахтаря" перед стартом у Лізі чемпіонів
Наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека вдруге в кар'єрі зіграє в груповому етапі Ліги чемпіонів

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека відповів на 11 запитань перед стартом команди в Лізі чемпіонів.

13 вересня "гірники" в Харкові зіграють проти італійського "Наполі". Також в одній групі з "Шахтарем" виступають англійський "Манчестер Сіті" і нідерландський "Фейєноорд".

"Андрій Шевченко не дуже добре попрацював, коли діставав м'ячики (на жеребкуванні), тому нам випала дійсно дуже складна група, - говорить Фонсека. - Потрібно дивитися реальності в очі. Випала група з дуже складними суперниками, але я і мої гравці дуже амбітні. Ми будемо мотивовані на ці ігри. Виходячи на будь-який матч Ліги чемпіонів, ми не дивитимемося на суперника, а працюватимемо тільки на перемогу. Незалежно від результату, нам важливо створити певний імідж, картинку про те, що "Шахтар" може показати в єврокубках. Сподіваюся, це буде щось хороше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке місце посяде "Шахтар" у груповому турнірі Ліги чемпіонів?

Якщо ми подивимося на "Наполі" і "Манчестер Сіті", то особисто для мене у них - два найкращі тренери в світі, Гвардіола і Саррі, які демонструють чудовий футбол. Я дуже поважаю кожну гру, як хлопці віддаються, як вони себе показують. Зараз люди мало говорять про "Фейєноорд", вся увага звернена на "Наполі" і "Ман Сіті". Але не варто забувати, що "Фейєноорд" став чемпіоном Нідерландів, і зараз йде на першому місці. З ними потрібно також бути дуже обережними", - вважає португалець.

Для Фонсеки це буде не перша участь у найпрестижнішому турнірі Європи. Дебют португальського наставника в груповому раунді Ліги чемпіонів відбувся в сезоні-2013/14. Тоді суперниками його "Порту" стали "Атлетико" (Іспанія), "Зеніт" (Росія) та "Аустрія" (Австрія).

Матч Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Наполі" пройде в Харкові 13 вересня. Початок о 21:45. Текстовий онлайн проведе Gazeta.ua. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Суддівство, Луческу, трансфери, Гвардіола: про що говорив наставник "Шахтаря" перед стартом у Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі