середа, 18 березня 2009 21:24

Судді допомогли "Рязані" обіграти "Сокіл"

Судді допомогли "Рязані" обіграти "Сокіл"

Київський "Сокіл" поступився у другому матчі 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату Росії з хокею ХК "Рязань" з рахунком 2:3. Перша гра між цими командами завершилася перемогою "Сокола"—4:2, тож учасник чвертьфіналу визначиться у третьому поєдинку цих команд.

На відміну, від першої гри між "Соколом" та "Рязанню" сьогодні команди почали без розвідки. Господарі дуже активно розпочали поєдинок, провівши декілька гострих атак. Одна з них на 6 хвилині увінчалася успіхом і "Сокіл" повів у рахунку. Однак після цього росіянам дуже активно стали допомагати вирівняти гру арбітри і врешті на 11 хвилині рязанці зрівняли рахунок, а ще через дві хвилини вийшли вперед.

На фоні "односторонніх" дій арбітрів і запал "Сокола" кудись зник, тож до завершення першого періоду кияни і не мали реального шансу піти на перерву не в ролі переможених.

На жаль, в другому періоді ситуація не змінилася, а гра стала нуднішою. Та на цьому тлі росіянам вдалося відзначитися ще однією шайбою, а "Соколу"—ні. Хоча шайба у воротах рязанців таки побувала, однак суддя вирішив, що кидок відбувся вже після того, як пролунала сирена, яка сповістила про закінчення періоду.

Тож перед останньою двадцятихвилинкою "Сокіл" "летів"—1:3, а його гра не висловлювала оптимізму. Не додавала його і поведінка суддів.

В третьому періоді господарі перехопили ініціативу, однак активними діями спершу не відзначалися. Показовим був момент, коли в один з рідкісних моментів за гру кияни опинилися в більшості і замість того, що атакувати ворота "Рязані" почали "катати" шайбу біля власних воріт. Чим викликали на себе справедливий свист і гул трибун.

Це змусило киян діяти активніше і на 52 хвилині Лахматов здійснює чудовий прохід, який завершується взяттям воріт "Рязані". Після цього глядачі ще емоційніше почали стимулювати київських хокеїстів до того, щоб відігратися. Однак "правильні" рішення арбітрів і банальна фізична втома не дали змоги закинути ще бодай шайбу.

Тож хто стане учасником чвертьфіналу—"Сокіл" чи "Рязань" стане зрозуміло лише після третього поєдинку цих команд.

Хокей. Відкритий чемпіонат Росії. Плей-оф. 1/8 фіналу

"Сокіл" (Київ, Україна) – "Рязань" (Рязань, Росія) - 2:3

Голи: Дьяченко, 6, Лахматов, 52 – Куняков, 11, 36, Нагайцев, 13

За матеріалами turnir.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Судді допомогли "Рязані" обіграти "Сокіл"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі