четвер, 14 квітня 2011 11:12

Стракана сватають на місце Сьоміна в "Динамо"

Стракана сватають на місце Сьоміна в "Динамо"

Екс-головний тренер англійського "Мідлсбро" Гордон Стракан може найближчим часом відновити тренерську діяльність. Причому не де-небудь, а в Україні.

На сьогоднішній день фахівець є експертом на телебаченні. Але англійські ЗМІ вважають, що 54-річний фахівець близький до переїзду в Київ, де він може змінити Юрія Сьоміна біля керма "Динамо", повідомляє The People.

Очікується, що питання про продовження співробітництва з нинішнім наставником "біло-блакитних" буде вирішено наприкінці сезону.

Стракан відомий досить жорстким тренерським стилем. Зазвичай він вважає за краще використовувати традиційну формацію 4-4-2, в окремих випадках - 4-5-1. Після матчів своєї команди він переглядає відеоповтори по два, а іноді по три рази.

Стракан приділяє велику увагу підтримці фізичної форми та здоровому способу життя своїх футболістів.

Так, він забороняє своїм гравцям вживати алкоголь регулярно або у великих кількостях, а також часто дає поради по спеціальній дієті (що включає морські водорості), яка, за його словами, і визначила його футбольне довголіття (Стракан грав до 40 років).

Зараз ви читаєте новину «Стракана сватають на місце Сьоміна в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі