четвер, 14 квітня 2011 09:00

Наставник "Браги" хоче стати співавтором національного рекорду

Наставник "Браги" хоче стати співавтором національного рекорду

Головний тренер португальської "Браги" Домінгуш Пасьєнсія напередодні сьогоднішнього матчу 1 / 4 фіналу Ліги Європи з київським "Динамо" відзначив, що його команда гратиме в домашній зустрічі на перемогу. Він також підкреслив: "Брага" з повагою ставиться до суперника.

"Якщо ми пройдемо далі, то станемо співавторами національного рекорду: це буде дуже важливе досягнення, якщо три португальських клуби будуть представлені у півфіналі, - сказав Пасьєнсія. - Серед співвітчизників наші позиції в Лізі Європи найбільш хиткі.

Ми дуже поважаємо "Динамо". Але зарядженість на боротьбу, розуміння всієї відповідальності за результат повинні принести успіх "Бразі".

"Рахунок 0:0 нас влаштує. З іншого боку, коли ти граєш вдома, то будь-який результат, окрім перемоги, буде розглядатися як невдача. Трибуни будуть гнати нас вперед, і ми будемо прагнути віддячити їх належним чином.

Втім, думаю, наших шанувальників влаштує будь-який підсумок, який виведе "Брагу" у півфінал, навіть нульова нічия", - резюмував наставник "Браги".

Нагадаємо, перша гра в Києві завершилася внічию - 1:1.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Браги" хоче стати співавтором національного рекорду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі