пʼятниця, 26 березня 2021 12:03

Степаненко повертається до повноцінних тренувань

Степаненко повертається до повноцінних тренувань
Тарас Степаненко пропускає матчі збірної. Фото "Шахтар"

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко готується повернутися в загальну групу після травми коліна.

"Після матчу з "Колосом" за важких погодних умов і місцями на твердому полі коліно зреагувало. Плюс було хороше навантаження після зборів, холодно. Не було часу відпочивати, був матч Ліги Європи, в якому я взяв участь. Після цього почав відчувати дискомфорт. Ще вийшов на матч з "Рухом", але зрозумів, що не можу грати в повну силу, і попросив заміну.

Як раніше вже не буде, тому що була операція. Але зараз коліно дозволяє мені робити все, я не відчуваю дискомфорту. Роблю тренування, які провокують навантаження, щоб подивитися, як коліно поводитиметься. Я вже почав у загальній групі тренуватися, але це були не інтенсивні заняття, тому що в них були матчі.

Сподіваюся, що з 29 березня зможу працювати в повну силу і готуватися до найближчих матчів. Але зі стовідсотковою впевненістю сказати не можу, тому що ніхто не знає, як триматиметься коліно в період навантажень уже саме футбольних", - сказав Степаненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст Степаненко розповів про нерухомість у Криму

31-річний українець спробує увійти у звичайний режим тренувань вже під час тижневого циклу підготовки до матчу 20-го туру УПЛ з "Ворсклою", який відбудеться 4 квітня. Раніше повідомлялося що Степаненко може пропустити Євро через травму.

Зараз ви читаєте новину «Степаненко повертається до повноцінних тренувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі