вівторок, 19 квітня 2022 15:43

"Статистика - доказ того, що я дав Україні" - Луческу відповів Маркевичу

"Статистика - доказ того, що я дав Україні" - Луческу відповів Маркевичу
Мірча Луческу відповів на звинувачення Мирона Маркевича. Фото: ФК "Динамо"

Тренер "Динамо" Мірча Луческу відповів на звинувачення Мирона Маркевича, що румунський наставник є ніким для України.

Фахівець прокоментував скандал між клубом і збірною та назвав неправдою те, що він не хоче відпускати гравців до національної команди, повідомляє GSP.ro

"Від самого початку я заявляв, що зараз головна мета українського футболу - це потрапляння збірної на чемпіонат світу. Уся ця програма тренувань, яку я зробив, для чемпіонату світу, тому що в мене немає змагань і немає мети. Гравці засмучені цією ситуацією. Я сказав їм, що вони можуть поїхати в будь-який час, якщо буде потрібно. Моєю метою було підготувати їх до національної збірної", - сказав Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Суркіси завжди були українофобами" - Маркевич про скандал між "Динамо" та збірною

На думку тренера "Динамо", потрібна і згода президентів клубів, адже вони платять зарплатню футболістам.

"Збірна складається з "Динамо", "Шахтаря" та іноземців. У мене була дискусія з президентом федерації Андрієм Павелком, і я сказав йому, чим хочу займатися. І запросив тренера Петракова приїхати, стежити за підготовкою гравців. Також їдьте до "Шахтаря", - додав румунський фахівець.

Відповів Луческу й на критику Маркевича.

"Статистика - доказ того, що я дав Україні. Результати, трофеї. Я думаю, що це багато значить для України з 2004 року й дотепер. Більше, ніж Маркевич. Перед тим, як повернутися 2020 року, Маркевич сказав, що лише один гравець "Динамо" є гравцем національної збірної. Циганков. А зараз їх 12", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «"Статистика - доказ того, що я дав Україні" - Луческу відповів Маркевичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі