вівторок, 06 квітня 2021 20:10

Стало відомо, за якої умови Мессі перейде в "Ман Сіті"

Стало відомо, за якої умови Мессі перейде в "Ман Сіті"
Ліонель Мессі всю кар'єру провів у "Барселоні". Фото: REUTERS

Англійський "Ман Сіті" запропонує контакт лідеру "Барселони" 33-річному Ліонелю Мессі, якщо той захоче змінити клуб.

Керівництво "містян" вважає, що Мессі зможе відіграти ще 2-3 сезони на високому рівні. Потім він зможе продовжити кар'єру в одному з клубів, що належать холдингу City Football Group, повідомляє Marca.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мессі побив черговий історичний рекорд

Поки невідомо, в якому клубі продовжить кар'єру нападник "Барселони". Контаркт гравця діє до кінця сезону. Аргентинець все ще не визначився зі своїм майбутнім. На нього, як і раніше претендують "Манчестер Сіті" і "ПСЖ".

Парижани знаходяться в невизначеній ситуації, оскільки клуб поки не домовився з Неймаром і Кіліаном Мбаппе про продовження контрактів. Тому поки не ясно, яким шляхом буде розвиватися клуб.

Перевага знаходиться на боці "Сіті", оскільки англійці мають зіграний склад, який стане ще сильніше влітку. Проект клубу виглядає більш чітким.

У цьому сезоні Ліонель Мессі забив 23 м'ячі і зробив 8 голевих передач у 27 матчах Ла Ліги.

Влітку 2020 року футболіст хотів залишити "Барселону" через погані результати клубу. Новобраний президент клубу Жоан Лапорта хоче, щоб Мессі залишився в клубі до завершення кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, за якої умови Мессі перейде в "Ман Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі