вівторок, 07 травня 2019 17:01

Стало відомо, кого із легіонерів Андрій Шевченко викликав на червневі матчі збірної України

Стало відомо, кого із легіонерів Андрій Шевченко викликав на червневі матчі збірної України
Андрій Ярмоленка зможе допомогти збірній України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко викликав 11 гравців, які виступають в іноземних чемпіонатах, на найближчі збори.

Андрій Шевченко визначився зі списком потрібних збірній Україні футболістів, які грають в іноземних чемпіонатах, передає офіційний сайт ФФУ.

Відзначимо, що до заявки потрапив Андрій Ярмоленко, який заліковує травму і буде готовий до матчів збірної в червні. А от Андрій Лунін не отримав виклику, оскільки поїхав зі збірною U-20 на молодіжний чемпіонат світу.

У списку викликаних – Євген Коноплянка ("Шальке", Німеччина), Андрій Ярмоленко ("Вест Хем", Англія), Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті", Англія), Руслан Малиновський ("Генк", Бельгія), Роман Яремчук, Ігор Пластун, Роман Безус (усі – "Гент", Бельгія), Іван Петряк ("Ференцварош", Угорщина), Едуард Соболь ("Яблонець", Чехія), Артем Кравець ("Кайсеріспор", Туреччина), Василь Кравець ("Леганес", Іспанія).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Георгій Цітаїшвілі може закріпитися в "Динамо" та отримати шанс у збірній України

Нагадаємо, наступний матч збірна України проведе проти Сербії 7 червня. Початок зустрічі о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, кого із легіонерів Андрій Шевченко викликав на червневі матчі збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі