середа, 14 грудня 2011 15:57

Стало відомо ім'я першого фіналіста клубного чемпіонату світу

Стало відомо ім'я першого фіналіста клубного чемпіонату світу

Бразильський футбольний клуб "Сантос" став першим фіналістом клубного чемпіонату світу, що проходить в Японії. 14 грудня в півфіналі "Сантос" здобув перемогу над японською командою "Касіва Рейсол" з рахунком 3:1, повідомляє офіційний сайт ФІФА. Свого суперника в фіналі бразильці дізнаються в середу, 15 грудня.

У матчі з "Касівою" в складі "Сантоса" відзначилися Неймар, Боржес і Данило, гол "Касіви" на рахунку Хірокі Сакаї. Бразильська команда бере участь у клубному чемпіонаті світу як переможець Кубка Лібертадорес - головного клубного турніру Південної Америки.

Для "Касіви Рейсол" матч з "Сантосом" став вже третім на чемпіонаті світу. 8 грудня японці в грі плей-офф перемогли новозеландський "Окленд Сіті" (2:0), а 11 грудня в 1/4 фіналу взяли гору над мексиканським "Монтеррея" (1:1 в основний час і 4:3 по пенальті).

15 грудня під другому півфіналі зіграють переможець Ліги чемпіонів іспанська "Барселона" і "Аль-Садд" з Катару. "Барселона", як і "Сантос", почне боротьбу в чемпіонаті світу з півфіналу. "Аль-Садд" в 1/4 фіналу переміг туніський "Есперанса" (2:1).

Матч за третє місце і фінал клубного чемпіонату світу пройдуть в неділю, 18 грудня. Раніше 14 грудня відбувся матч за п'яте місце, в якому "Монтеррей" переміг "Есперанса" (3:2).

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо ім'я першого фіналіста клубного чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі