понеділок, 02 серпня 2021 09:01

Стало відомо, чому Шевченко покинув збірну України

Стало відомо, чому Шевченко покинув збірну України
Андрій Шевченко очолює збірну України із літа 2016 року. Фото: Gettyimages.com

Головний тренер збірної України 44-річний Андрій Шевченко покинув роботу в національній команді, бо хоче працювати на клубному рівні.

Шевченко поки що не має варіантів продовження кар'єри, розповів журналіст Олександр Денисов.

"У Шевченка контракт закінчився вчора, 31 липня. Усі гроші йому і його тренерському штабу були виплачені за договором у повному обсязі. Немає жодних фінансових або інших причин, що нібито сторони залишилися незадоволеними співпрацею між собою. Шевченко подякував Андрію Павелку (керівник УАФ. -Gazeta.ua) і всім, хто його підтримував на посту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Шевченко тренував збірну України

Ще до Євро Шевченко сказав, що йому цікаво попрацювати в клубі. Я розмовляв з Андрієм, він сказав, що поки що не веде переговори з будь-яким клубом, але підтвердив, що хоче спробувати свої сили в клубному футболі.

Коментар президента УАФ Андрія Павелка буде завтра, 2 серпня. Пост Шевченко був узгоджений з УАФ. Це не спонтанне рішення. Де-юре заява Шевченка означає, що новий контракт він не підписуватиме" - сказав журналіст в ефірі "Великого футболу".

Андрій Шевченко очолював збірну України із 2016 року.

На Євро-2020/21 збірна України дійшла до чвертьфіналу, що є найкращим результатом для збірної України за всю історію.

Серед кандидатів на посаду тренера збірної: Мирон Маркевич, Сергій Ребров, Олексій Михайличенко

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, чому Шевченко покинув збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі