вівторок, 06 квітня 2021 16:48

Стало відомо, чи гратиме збірна України на Євро-2020/21 із глядачами

Стало відомо, чи гратиме збірна України на Євро-2020/21 із глядачами
Андрій Шевченко очолює збірну України із літа 2016 року. Фото: УНІАН

Матчі збірної України на Євро-2020/21 проти Північної Македонії та Австрії пройдуть із глядачами.

Національний стадіон Бухареста зможе бути заповнений на 25% - 13 тис. місць, повідомляє Digi24.

"Це хороші новини. Цей сигнал є невеликою перевагою перед обличчям пандемії. Ми вклали багато грошей в цей проєкт. Це найбільше спортивний захід, організований в Румунії. Я радий, що Бухарест приєднується до Угорщини, Росії, Данії, які вже підтвердили, що також дозволять заповнювати стадіони на 25 відсотків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наша футбольна збірна тепер грає не для перемог - Несенюк

Кожен уболівальник муситиме пред'явити сертифікат, що підтверджує, що він вилікувався від ковіду, що він був вакцинований. Кожен квиток міститиме дату й час, коли людина має бути присутньою на стадіоні, щоб уникнути скупчення людей біля входу. Якщо в глядача не буде такого сертифіката, його протестують на місці", - сказав міністр спорту Румунії Едуард Новак.

17 червня збірна України в Румунії гратиме проти Північної Македонії, а 21 червня українці зіграють проти збірної Австрії. Першим суперником збірної України на Євро будуть Нідерланди. Гра пройде в Амстердамі. Поки що не відомо, чи зможуть там бути присутні вболівальники.

Також на Національному стадіоні Бухарест 28 червня відбудеться зустріч 1/8 фіналу турніру між переможцем групи F і 3-м місцем в групі A / B / C, тобто це може бути й збірна України.

УЄФА зняв обмеження за кількістю глядачів на стадіонах, тепер рішення ухвалюють місцеві органи влади.

Євро-2020/21 має пройти із 11 червня по 11 липня. Турнір прийнятимуть 12 різних міст.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, чи гратиме збірна України на Євро-2020/21 із глядачами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі