четвер, 10 листопада 2011 16:49

Став відомий список учасників підсумкового турніру АТР

Став відомий список учасників підсумкового турніру АТР

10 листопада остаточно визначився склад учасників підсумкового турніру року АТР (Асоціація тенісистів-професіоналів), який пройде 20-27 листопада в Лондоні.

Останніми на цей турнір пробилися чех Томаш Бердих, француз Жо-Вільфрід Тсонга і американець Марді Фіш, повідомляє офіційний сайт АТР.

Остаточний склад учасників став відомий після перемоги над сербом Янко Бердиха Тіпсаревічем в 1/8 фіналу турніру серії "Мастерс" у Парижі. Ця гра відбулася 10 листопада і завершилася з рахунком 7:5, 6:4 на користь Бердиха.

Тіпсаревич міг випередити в чемпіонській гонці АТР Бердиха, Тсонга і Фіша, але після поразки в 1/8 фіналу упустив цей шанс. Таким чином, чех, француз і американець виступлять на підсумковому турнірі разом з сербом Новаком Джоковичем, іспанцями Рафаелем Надалем і Давидом Феррером, британцем Енді Мюрреєм і швейцарцем Роджером Федерером.

Зараз ви читаєте новину «Став відомий список учасників підсумкового турніру АТР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі