субота, 22 жовтня 2011 16:58

Стаховський зіграє з Южним у першому матчі турніру ATP St.Petersburg Open

Стаховський зіграє з Южним у першому матчі турніру ATP St.Petersburg Open

У суботу в Гранд Готелі "Європа" в Санкт-Петербурзі відбулося жеребкування 17-го міжнародного тенісного турніру ATP St.Petersburg Open. За її підсумками однією з найцікавіших дуелей в першому колі нинішнього турніру стане поєдинок двох колишніх переможців петербурзького турніру - росіянина Михайла Южного (він виграв турнір на берегах Неви в 2004-му році) та українця Сергія Стаховського, який завоював тут титул в 2009-му році .

"Ми давно чекали цього моменту, адже, якщо не помиляюся, не грали між собою вже близько двох років. Що ж, мені нічого не залишається, окрім як докласти максимум зусиль для того, щоб розчарувати петербурзьку публіку, яка завжди підтримує Михайла", - сказав після жеребкування Стаховський.

"Дуже цікава сітка вийшла, і вже в першому колі відбудеться багато по-справжньому цікавих матчів", - підбив підсумки жеребкування Южний.

Додамо, що перший сіяний гравець St.Petersburg Open-2011 француз Жіль Сімон у першому колі зіграє зі своїм співвітчизником Адріаном Маннаріно. Другий номер посіву серб Янко Тіпсаревич на цій стадії проведе матч з бельгійцем Олів'є Рохусом. Також у першому колі варто відзначити наступні дуелі:

Ігор Андрєєв (Росія) - Марсель Гранольєрс (Іспанія, 6),

Алекс Богомолов (США, 7) - Ігор Куніцин (Росія),

Дмитро Турсунов (Росія, 8) - кваліфай,

Іван Неділько (Росія, WC) - Потіто Стараче (Італія),

Ернест Гулбіс (Латвія, WC) - Лукаш Росол (Чехія),

Пере Риба (Іспанія) - Жюльєн Беннето (Франція),

Дуді Села (Ізраїль, WC) - Олександр Долгополов (Україна, 3).

Трьома володарями wild card St.Petersburg Open-2011 стали Дуді Села (Ізраїль), Ернест Гулбіс (Латвія) та Іван Неділько (Росія). Аргентинець Давід Налбандян, якому організатори готові були надати одну з wild card, буквально напередодні отримав травму на турнірі в Стокгольмі і змушений був відмовитися від приїзду в Санкт-Петербург.

Спеціальне запрошення від АТР в основну сітку St.Petersburg Open отримав француз Жеремі Шарді, який вийшов у півфінал "Кубка Кремля", який проходить цього тижня в Москві, і не зміг взяти участь у кваліфікації петербурзького турніру.

"Думаю, що нас чекає тиждень приголомшливого тенісу, - зазначив на церемонії жеребкування директор турніру St.Petersburg Open Михайло Риднік. - Склад учасників дозволяє говорити про це без всяких сумнівів. А жеребкування - на те й жеребкування: хтось завжди задоволений його результатами, хтось ні. Але ясно, що цікаві матчі чекають глядачів вже з самого першого дня змагань".

Нагадаємо, минулого року у фіналі Михайло Кукушкін, що представляє Казахстан, переміг тут Михайла Южного - 6 / 3, 7 / 6 (2).

Переможець змагань із загальним призовим фондом $ 663,750 отримає 250 очок у залік світового рейтингу і $ 114,750 призових. Фіналіст - 150 очок і $ 60,400 відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Стаховський зіграє з Южним у першому матчі турніру ATP St.Petersburg Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі