пʼятниця, 27 березня 2009 13:31

Спортсмени, які померли під час змагань (ФОТО+ВІДЕО)
11

Підбірка фотографій від "Gazeta.ua".
 

Під час матчу чемпіонату країни з баскетболу між командами "Акрополь" та "Ямтланд" на четвертій хвилині другої чверті на підлогу впав латиський легіонер "Акрополя" Раймондс Юмікіс (dvinainform.ru)


21-річний бельгійський велогонщик команди Topsport Vlaanderen-mercator Фредерік Нольф помер під час велогонки "Тур Катара" (spurtup.com)



На початку листопада в Кременчуці сталася трагедія - на змаганнях з тхеквондо, які проходили в ДЮСШ N 2, під час турніру помер 13-річний хлопчик з Дніпродзержинська (telegraf.in.ua)


Альберт ван Коел (Albert van Coile) 27 років. Нападник "Серкль Брюгге" та збірної Бельгії. У зіткненні з воротарем він отримав травму. Помер через кілька днів, 3 квітня 1927 року. (content.foto.mail.ru)


Ренато Курі (Renato Curi), гравець "Перуджи" помер під час матчу з "Ювентусом". Ренато Курі було усього 24 роки. Його ім"ям названий стадіон "Перуджи", а також підгрупа четвертої ліги (Серії Д) (content.foto.mail.ru)


Під час матчу "Бенфіка" - "Віторія" від інфаркту вмирає Міклош Фехер (Miklos Feher), гравець ліссабонців. На його рахунку було 24 матчі за збірну Угорщини. (joaopedrodias.weblog.com.pt)


Антоніо Пуерту (Antonio Puerta). Дворазовий володар Кубка УЄФА, Кубка та Суперкубка Іспанії. У свої 22 роки він встиг в одному з матчів виступити за збірну Іспанії. (vipergol.com)


Часве Нсофва (Chaswe Nsofwa) "Крилья Совєтов". За свій новий клуб, "Хапоель" Беєршева Нсофва встиг провести усього один матч і забити два голи. (soccertower.com)

Хрвоє Чустіч (Hrvoje "usti ), 24-річний нападник молодіжної збірної Хорватії та клубу "Задар". У матчі з ФК "Сібалія" він вилетів за межі поля та вдарився головою в стіну. Через чотири дні Чустіч помер не виходячи з коми. (zadarsport.com)

Олексій Черепанов. 13 жовтня під час матчу чемпіонату КХЛ "Вітязь" - "Авангард", Черепанов знепритомнів і був госпіталізований. Лікарі зафіксували смерть хокеїста приблизно о 23:00 за московський часом. Причиною смерті спортсмена стала серцева недостатність, викликана гіпертрофією серцевого м"яза (міокардіопатією). (lenta.ru)

Сергій Перхун. 18 серпня 2001 року в грі проти "Анжи" при зіткненні з нападником Будуном Будуновим отримав серйозну травму голови. Спочатку травму оцінили як середньої складності, Сергій був у свідомості до кінця матчу. Але по дорозі в аеропорт він впав у кому, яка викликала клінічну смерть. Не дивлячись на всі зусилля лікарів, 28 серпня о 5:25 ранку футболіст помер у московському інституті нейрохірургії ім. Н. Н. Бурденко).


На відкритому чемпіонаті міста Кемерово з кудо сталася трагедія. Загинув 16-річний спортсмен Артем Коротков (borda.ru)
Зараз ви читаєте новину «Спортсмени, які померли під час змагань (ФОТО+ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі