субота, 06 листопада 2010 14:28

Сьомін прокоментував чутки про повернення в "Динамо"

Сьомін прокоментував чутки про повернення в "Динамо"
Головний тренер московського "Локомотива" Юрій Сьомін розповів про ситуацію з травмованими, а також про зустріч з президентом клубу Ольгою Смородською.

"4 листопада на тренуванні отримав травму Торбінський. Поки я не знаю, чи зможе він вийти на поле у Владикавказі. Це вирішиться в день гри. Крім того, дискваліфікований Баша. Можна сказати, що в його особі ми втратили ще одного гравця, здатного при необхідності підсилити атаку. Траоре в цьому сезоні вже навряд чи зіграє. Майкон теоретично може відновитися до останнього туру, але ми ще подивимося, що скажуть лікарі. Дадуть добро - Майкон вийде на поле. А при найменшій небезпеці рецидиву ризикувати здоров'ям бразильця, звичайно ж, не будемо", - повідомив Сьомін.

Відповів Юрій Павлович і на питання про нещодавню зустрічі з президентом клубу Ольгою Смородською: "Ініціатива виходила від гравців. Причому, розмова вийшла досить жорсткою. Не буду говорити, які конкретно обговорювалися теми (це внутрішня справа клубу), але факт той, що відповідей на питання, які цікавили футболістів, вони не отримали".

Наостанок Сьомін прокоментував чутки про можливе повернення в київське "Динамо": "Я відчуваю себе дуже комфортно і впевнено в "Локомотиві". Мені подобається атмосфера всередині команди. Подобається ставлення хлопців до справи. У плані набору очок команда, незважаючи на всі труднощі, витримує минулорічний графік. А все інше - це звичайне навколофутбольне лушпиння, яка мене абсолютно не цікавить".
За матеріалами Советский спорт
Зараз ви читаєте новину «Сьомін прокоментував чутки про повернення в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі