середа, 16 вересня 2009 11:44

Сьомін побажав "Динамо" успіху в Лізі Чемпіонів

Сьомін побажав "Динамо" успіху в Лізі Чемпіонів

Торішня Ліга чемпіонів стала для киян "лігою останніх хвилин". "Динамо" в трьох матчах пропускало в останні три хвилини ігри, втративши на цьому 4 очки. З ними б зайняли перше місце в групі, а так: "Порту" - 12 очок, "Арсенал" - 11, "Динамо" - 8, "Фенербахче" - 2.

- Навіть не питайте мене про прогноз на матч "Динамо" - "Рубін", тому що я ніколи не вгадую. Що не скажу - завжди відбувається навпаки. Тому вимовлю чергові слова: це буде дуже напружений матч, - сказав Юрій Сьомін, який навесні передав "Динамо" Валерію Газзаєву, а сам повернувся в "Локомотив".

- До Києва "Рубін" приїжджає з серією в шість перемог поспіль...

- Колись же перемоги закінчуються... Вони ж не можуть бути постійно, от і все (сміється). Хоча, чого лукавити, "Рубін" зараз в хороших кондиціях.

- У чому ж секрет успіхів казанців ось вже впродовж двох сезонів?

- У стабільності - клубу, складу. Команда добре організована.

- Не плануєте прилетіти до Києва на цей матч?

- Хотів приїхати. Але зараз у нас йде підготовка до важливої гри з "Москвою", так що це неможливо.

- Згадується ваша Ліга чемпіонів з "Динамо", досить успішна, але все таки нефартова.

- Ось я і побажаю киянам успіху, це один з найважливіших чинників. Упевнений, в успішному виступі "Динамо" допоможе Шевченко - своїм досвідом, майстерністю, всім! Група киянам дісталася дуже важка. Але легких в ЛЧ не буває.

За матеріалами "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Сьомін побажав "Динамо" успіху в Лізі Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі