понеділок, 24 вересня 2012 11:32

Сьомін не писав заяву про відставку - ЗМІ

Сьомін не писав заяву про відставку - ЗМІ
У вівторок Юрій Сьомін повернеться до Києва ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

ЗМІ продовжують обговорювати тему навколо звільнення Юрія Сьоміна. Тепер стало відомо, чому наставник "Динамо" полетів у Москву і чи писав він заяву про звільнення.

Як стало відомо Sport.ua, головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін після розгромної поразки від "Шахтаря" в Кубку України не полетів з командою до столиці, а відправився додому в Москву. Як повідомило джерело в клубі, поїздка в Москву була запланована заздалегідь, так як гравці і тренерський штаб отримали вихідний в понеділок, і Юрій Сьомін відправився додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Сьомін подав у відставку - ЗМІ

Також деякі ЗМІ розтиражували інформацію про те, що наставник киян в емоційному пориві написав заяву про відставку, але ця інформація також не відповідає дійсності. Президент клубу Ігор Суркіс перебував у Києві, тому російський фахівець фізично не міг написати заяву і передати її президенту.

У вівторок Юрій Сьомін повернеться до Києва і продовжить підготовку "Динамо" до матчів чемпіонату України і Ліги чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" встановило три антирекорди у матчі з "Шахтарем"

Нагадаємо, що "Динамо" зазнало нищівної поразки від "Шахтаря" з рахунком 1:4 в матчі 1/16 фіналу Кубка України.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін не писав заяву про відставку - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі